Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Team Medelpad på Landelsfinal Norr - en teamframgångssaga

06 APR 2022 22:49
Inför årets LVC-final i Boden var det än viktigare än tidigare år att jobba ihop klubbarna till att bli Team Medelpad, detta på grund av de två senaste årens säsonger med corona restriktioner har gjort att samverkan mellan klubbarna varit liten.
  • Uppdaterad: 06 APR 2022 22:49

U14 började några veckor innan LVC-finalen att träna ihop och vid en av dessa träningar hade vi också en pizzakväll för åkarna. Detta var mycket uppskattat av samtliga åkare och det var tydligt hur de olika klubbarna mer kände sig som ett team.

Vi fick också information av tävlingsarrangörerna att på invigningen skulle det vara en formationstävling, vi i Medelpad bestämde oss för att ställa upp med hela teamet och lade in några träningar tillsammans i Nolbybacken innan avresan till Boden. Träningarna var lekfyllda och sammanhållningen stärktes än mer och alla var nu taggade och laddade att tillsammans åka till Boden för att representera Medelpad.

Väl på plats kan vi konstatera att Team Medelpad skördade stora framgångar, det började med att Medelpad vann formationstävlingen på invigningen. Framgångarna fortsatte sedan att ramla in och Medelpad vann medaljligan med vårt lag på 18 åkare. Medelpad som lag kämpade till sig och plockade hem 4 lagguld, 3 lagsilver och 1 lagbrons.

I de individuella tävlingarna hade vi på samtliga tävlingar fina prestationer av alla våra åkare. Viktigast av allt under helgen i Boden var och är ändå att samtliga åkare hade dagar och kvällar fyllda av glädje och gemenskap.

Skribent: Magnus Borgsten
E-post: Adressen Gömd
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff Skidor vill
idrottslyftet_316x103
FIS_316x103
 

Postadress:
Medelpads Skidförbund
Box 890
851 24 Sundsvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 060566370
E-post: This is a mailto link

Se all info