Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Ungdomsstipendiater 2022

12 OKT 2022 22:34
Amanda, Astrid, Ludvig och Isak är Medelpads skidförbunds senaste ungdomsstipendiater. De är alla välförtjänta förebilder. Klicka på "läs mer" och ta del av varför.
  • Uppdaterad: 12 OKT 2022 22:34

I samband med Medelpads skidförbunds årsmöte 10e oktober delades stipendier ut till fyra välförtjänta förebilder.

De är:

Längd:

Isak Lind (-07), Selånger SOK

Selånger SOK har i sin nominering av Isak beskrivit att han har ett brinnande intresse för skidåkning och rörelse i allmänhet. Att han är en glad, snäll och positiv kille som är ett stort föredöme för yngre medlemmar i föreningen med sitt sätt att vara på träningar, tävlingar och läger.

Medelpads Skidförbund premierar Isak för hans ambitiösa inställning och för förmågan att vara ett stort föredöme .

Amanda Karunaratna (-07), Matfors SK

Matfors SK har i sin nominering av Amanda beskrivit att hon är en mycket peppande tjej som kämpar till sista droppen energi är slut! Bidrar med mycket positiv energi och en tjurighet som är fantastisk för gruppen! En glad prick som betyder massor för MSK

Medelpads Skidförbund premierar Amanda för hennes kämpaglöd och för hennes positiva inställning.

Alpint:

Astrid Hedin (-07), Sundsvalls Slk

Sundsvalls slalomklubb har i sin nominering av Astrid beskrivit att hon är en av Sundsvalls slalomklubbs mest träningsvilliga åkare vilket också gett resultat genom åren. Bland annat två guld och ett brons under Ungdoms SM i Åre.

Astrid är otroligt motiverad och målinriktad och även en god kamrat och förebild i föreningen. Hon peppar sina kompisar och bidrar till glädje i träningsgruppen. SSLK ser fram emot att följa Astrids fortsatta resa i den alpina världen.

Medelpads Skidförbund premierar Astrid för hennes fina resultat och för hennes sätt att sprida glädje och vara en god kamrat.

Ludvig Uppling (-07), Sundsvalls Slk

Sundsvalls slomklubb har i sin nominering av Ludvig beskrivit att han är en oerhört träningsvillig åkare som under de senaste säsongerna hållit en mycket hög nivå under både träning tävling. Bland annat ett brons under Ungdoms SM i Åre.

Ludvig är en positiv och målmedveten person som alltid stöttar sina kamrater, både i medgång och motgång. Att tilldela Ludvig stipendiet är att ge honom en bekräftelse och en uppmuntran för den satsning han gör och det fina agerande han visar sina klubbkamrater.

Medelpads Skidförbund premierar Ludvig för fin utveckling och för hans förmåga att supporta sina kamrater.

Skribent: Magnus Borgsten
E-post: Adressen Gömd
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff Skidor vill
idrottslyftet_316x103
FIS_316x103
 

Postadress:
Medelpads Skidförbund
Box 890
851 24 Sundsvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 060566370
E-post: This is a mailto link

Se all info