Hoppa till sidans innehåll

MSF årsmöte samt stipendieutdelning

19 OKT 2020 09:52
Årsmötet för Medelpads Skidförbund genomfördes för ovanlighetenskull i dessa tider, precis som i gamla tider, i ett fysiskt format. Detta främst för att kunna dela ut stipendierna till våra ungdomar.
  • Uppdaterad: 21 OKT 2020 15:52

MSF årsmöte, de 71.a i ordningen, hölls i Sundsvalls Slalomklubbs lokal vid foten av Södraberget. Ett 10 tal klubbar var närvarande utöver styrelsen.

Som brukligt, avslutades årsmötet med att dela ut stipendium till 4 Medelpadsungdomar. 2 från alpint, 2 från längd.

På bilden från vänster: Tomas Holmgren, Matfors SK, Irma Burman, Alnö SK, Axel Svensson, Sundsvalls Slalomklubb och Elin Bylund, Nolby alpina idrottsförening. Elin flankeras av MSF ordförande Magnus Borgsten

Så här lyder förbundets motiveringar:

 

Längd

Tomas Holmgren (-05), Matfors SK

Matfors SK har i sin nominering av Tomas beskrivit att han är en av många träningsflitiga ungdomar som kämpat i många år och som verkligen visar hela tiden att om man tränar flitigt så får man även resultat för alla träningstimmar. Tomas är det många som ser upp till, dels utifrån hans resultat men också för hur han tränar och den inställning han visar upp på varje pass. Tomas är en förebild för vår vision HELA MATFORS PÅ SKIDOR

Medelpads Skidförbund premierar Tomas för hans ambitiösa inställning till sitt idrottande och som god förebild .

 

Irma Burman (-05), Alnö SK

Alnö SK har i sin nominering av Irma beskrivit att hon är en ambitiös, träningsvillig, tuff och medveten tjej, som vet vad hon ska förbättra för att bli en ännu bättre skidåkare i framtiden. Hon har en stark vilja och är även tävlingsinriktad. Med sitt sociala och kamratliga sätt är hon en förebild för andra. Irma kommer med ett glatt humör till träningar och tävlingar vilket lätt sprids vidare till andra i gruppen, hon är en glädjespridare!

Medelpads Skidförbund premierar Irma för hennes målmedvetenhet och för hennes förmåga att vara en förebild för andra.

 

Alpint

Axel Svensson (-05), Sundsvalls Slalomklubb

Sundsvalls SLK har i sin nominering av Axel beskrivit att han är en träningsflitig kille som hela tiden strävar efter att förbättra sig. Han är även en god kamrat som peppar sina kompisar och sprider glädje omkring sig.

Medelpads Skidförbund premierar Axel för hans träningsvillighet och goda kamratskap.

 

Elin Bylund (-05), Nolby Alpina SK

Nolby Alpina har i sin nominering av Elin beskrivit att hon är en glad, snäll och trevlig tjej med stor talang för alpin skidåkning. Elin får skidåkning att se lätt ut och har dessutom en fysik som inte går av för hackor.

Medelpads Skidförbund premierar Elin för hennes talang och positiva inställning.

Skribent: Eric Boström
E-post: Adressen Gömd
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff Skidor vill
idrottslyftet_316x103
FIS_316x103
 

Postadress:
Medelpads Skidförbund
Box 890
851 24 Sundsvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 060566370
E-post: This is a mailto link

Se all info